luni, 31 iulie 2017

O analiza feminista radicala despre legalizarea prostitutiei. Raspunsuri la ideile marxiste


Daca cineva se mai indoieste de existenta patriarhatului, cea mai simpla metoda e sa-si aruce ochii pe niste comentarii legate de prostitutie, sexualitatea feminina, drepturile femeilor. O simpla citire a unor comentarii, frapant de asemanatoare, arata clar ca femeile nu sunt considerate fiinte de sine statoare, ci obiecte ale uzului masculin, nascute si crescute pentru a satisface nevoile sexuale, de ingrijire si de perpetuare ale barbatilor. Si atata timp cat nu vom recunoaste acest aspect, cat nu vom recunoaste patriarhatul, cat feminismul nu isi va fixa drept scop eliminarea patriarhatului, nimic important nu se va schimba. Toate masurile vor fi mai mult sau mai putin cosmetice. Ca si cele de pana acum. Chiar daca acum sunt mai multe femei care se bucura de o anumita autonomie, femeile angajate in relatii de supravietuire, relatii patriarhale asa-zis liber consimtite (pentru ca altceva nu se ofera pe piata relatiilor, si pentru ca aceste relatii degradante ofera colaci de salvare economica), cat timp femeile vor exista femei in prostitutie, nu putem vorbi de eliberarea femeilor. Violenta domestica, de fapt sclavia maritala a femeilor, ca si prostitutia, sclavia sexuala, arata ca traim in patriarhat, ca doar femeile au gustat un pic de libertate, dar mai au enorm pana a fi libere.  
Voi raspunde pe scurt argumentelor celor mai comune in favoarea (sic!) a legalizarii prostitutiei. Si ceea ce e socant, foarte multe feministe sunt in favoarea legalizarii prostitutiei. In Germania, legea pentru legalizarea prostitutiei a fost sustinuta de feministe. Inca o dovada ca nu avem feminism, ca feminismul care nu isi zice radical, nu e feminism. Si deci, da, cele mai multe feministe de la noi nu sunt de fapt feministe. 
1. Primul argument este ca prostitutia e cea mai veche meserie din lume. Nu stiu de unde vine prostia asta, care e sursa acestei ineptii atat de mult vehiculate. Prima meserie trebuie sa fie fost cea de culegatoare, care e si la alte primate. In societatile traditionale de vanatori-culegatori, femeile sunt culegatoare, ele fiind cele care asigura cea mai mare parte din hrana. SE pare ca uneori si vaneaza, iar da, cimpanzeii femele si vaneaza. Femeile si femelele au avut, se pare, cele mai vechi meserii, dar au fost cele serioase, esentiale. Apoi, cand societatea a trecut la agricultura, femeile, care au inventat agricultura, dupa cei mai multi autori, pentru ca ele culegeau plante, au fost primii agricultori, primii olari (mestesugari). Cand femeile sunt libere, au cu ce sa se ocupe. De ce ar fi facut prostitutie femeile in acele societati, cand ele produceau si aveau acces la tot? Ce puteau obtine de la barbati? Un pic mai multa carne? Oricum, societatile traditionale se bucura de libertatea sexuala a femeilor si nu numai, ceea ce ar face prostitutia superflua. Prostitutia apare cand femeile nu mai au resursele pe mana, cand sunt deprivate de proprietati, hrana, cand ele nu mai transmit pe linie feminina averea (si rangul), deci in patriarhat. Prostitutia e una dintre cele mai recente meserii feminine. 
Pentru ca ar fi atat de veche, nu se poate eradica. Nu pentru ca e veche, ci pentru ca acele conditii care au creat-o persista. Dar nu pentru ca ar fi ceva inerent naturii feminine, cum le place unora sa creada.
Femeile alea ar face altceva daca ar putea. Daca femeile oricum s-ar vinde, de ce nu o mai fac cand nu sunt sarace? De ce prostitutia autohtona s-a redus mult in tarile dezvoltate? De ce o fac imigrantele? De ce e nevoie de trafic? Si nu se poate eradica??? Nu, pentru ca e trafic de persoane. O femeie saraca undeva, nu in tara respectiva, e sursa de prostitutie, ca poate fi traficata. Prostitutia se bazeaza pe saracia, lipsa de putere sociala si politica a femeilor, in lipsa acestor racile ar disparea.
2. Femeile din prostitutie ar avea o viata mai buna, ar fi mai putin supuse abuzurilor, daca prostitutia ar fi legala Ar fi mai sanatoase, ar avea asigurare de sanatate, ar fi controlate medical, ar plati impozite ca toata lumea, ar fi demne.

Prostitutia e degradarea femeii pe fata, arata exact ce sunt femeile in patriarhat daca nu sunt aparate. Cuvantul demnitate nu are ce cauta pe langa cuvantul prostitutie. Prostitutia e degradare extrema, femeile din prostitutie sunt mai traumatizate decat veteranii de razboi. 
Ele nu sunt speciale, nu sunt o rasa aparte, nu au calitati aparte, vicii aparte. Oricine poate ajunge prostituata daca e foarte saraca, fara acces la eductie, drepturi fundamentale, daca nu are sustinere sociala si politica. Femei fara familie, din tari sarace, cu diplomatie neinsemnata. Minoritati etnice discriminate. Asta sunt cerintele postului de prostituata. 
Cum ar duce ele o viata mai buna daca prostitutia ar fi legala, rezulta din multe studii facute in tarile unde acest lucru s-a intamplat.
Legalizarea e un dezastru. Am postat multe studii despre asta. dar cred ca mai ales in comunitatile feministe radicale. E un dezastru pentru drepturile omului, un dezastru pentru vietile femeilor din prostitutie.  Dar si daca ar fi, desi nu e, doar cresterea numarului femeilor din prostitutie, tot ar fi nu dezastru. Mai multe sclave e de ajuns petru ca propunerea legalizarii sa fie descalificata.
Dupa ce se va legaliza nu se va mai sti nimic despre numarul abuzurilor, despre numarul real al prostituatelor. Asta spunea un politist olandez. Sanatatea prostituatelor??? Asta nu conteaza, nu pentru ele se face legalizarea, ci pentru sanatatea clientilor. Ele sunt controlate cum sunt controlate vacile de lapte, sa nu infecteze beneficiarii. Daca nu intelegi patriarhatul, daca nu intelegi ce e femeia in patriarhat, nu ai cum sa intelegi ce crima imensa e prostitutia. Crima contra tuturor femeilor. Femeile din prostitutie sunt ceea ce se vede. Cum si femeile batute, victime ale violentei domestice, sunt tot simptome ale patriarhatului.

3. Prostituatele nu mai depind de pesti, asa ar fi mai putin exploatate. 

Asta in teorie, in practica nu s-a intamplat. In Olanda prostitutia a devenit legala, dar proxenetismul a devenit ilegal. Acum pestii prolifereaza, traficul de carne vie, prostitutia ilegala a atins cote inalte. Iar proxenetii, cei mai imorali oameni posibili, care profita de cei mai vulnerabili oameni, au conexiuni politice inalte, fac lobby, folosindu-se adesea chiar de femeile din prostitutie si pornografie. Bordelurile cu conditii inumane in care incalcarea drepturilor omului a atins cote de neimaginat, prolifereaza acum in Germania.
Nu, femeile depind si mai rau de pesti, numai ca acestia devin oameni de afaceri seriosi care nu mai pot fi trasi la raspundere. Legalizarea inseamna legalizarea sclaviei si abuzului, dar ce conteaza? E vorba de femei. 
 4. In capitalism oricine isi vinde corpul. Capitalismul e de vina pentru prostitutie, cum e de vina pentru orice sclavie salariala. Capitalismul, pentru marxisti in special, e de vina pentru tot. Nu reiau acum analizele marxiste, desi trebuie sa se faca si asta odata si odata.  Exploatarea umana nu a inceput cu capitalismul. A inceput cu sclavia, cu sclavagismul, care inseamna clasism in stare pura, cu privilegii inascute, bazat pe forta si amenintarea cu forta. Prostitutia sinistra, cum am mai spus, apare in sclavagism, porneia, prostituatele orasului, erau sclave, cumparate de pe piata libera. Capitalismul inseamna domnia pietei libere, a vanzarii. Piata cam exclude privilegii inascute, amenintarea cu forta. Sigur, la modul ideal. Dar in mare, ori furi, ori vinzi. Daca furi nu mai ai nevoie sa vinzi si sa cumperi. Daca jefuiesti, ca in sclavagism sau feudalism, nu mai ai nevoie de piata si de capitalism. iei pur si simplu. Problema cu capitalismul sunt intr-adevar deviatiile feudale inerente, aparitia privilegiilor inascute, folosirea fortei. DIn pacate astea exista, iar femeile sunt fortate spre prostitutie din cauza acestor fenomene sociale, acestor paraziti ai capitalismului. Piata libera nu exista cu adevarat nicaieri. 
Si aici probabil mi se va reprosa ca, in calitate de feminista radicala, admit analizele marxiste. Admit analiza de clasa, dar clasele fara mobilitate, bazate pe privilegii inascute, erau in sclavagism si feudalism. Si singura lupta de clasa continua, singura contradictie de clasa continua, este cea care defineste patriarhatul. Femeile se nasc sclave pentru satisfacerea clasei privilegiate- barbatii.
Totul vine de la faptul ca nu se admite existenta patriarhatului, adica a unei societati bazate pe exploatarea femeii. Prostitutia e un simptom. Asta sunt femeile, asa suntem privite, ca acele prostituate. Noi, femeile care nu suntem in prostitutie, nu suntem altceva in ochii clientilor lor, noi doar suntem aparate mai bine de autoritati. Cum ca femeie sa nu intelegi ca prostitutia arata clar valoarea femeii, iar existenta prostitutiei le aduce si barbatilor aminte ce sunt femeile, toate femeile? 
Dar mai ales marxistele (dar si cele mai multe feministe) nu inteleg astea. Daca nu intelegi patriarhatul, nu ai ce cauta in feminism, parerea mea. Atunci cu ce lupti? Ce vrei sa obtii? Cum sa spui ca orice munca e prostitutie? Negustorul, capitalistul isi vinde si el corpul, si a facut-o intotdeauna. Viata de capitalist e grea. NU dormi noaptea, te imbolnavesti de inima de la stress, de diabet.Fermierul care era propriul sau stapan, la fel. Insomnia si munca epuizanta erau constante in viata de fermier. Prostitutia in forma actuala este similara cu cea practicata de sclave, de porneia. Fac asta ca sa nu moara de foame, ca sa nu fie ucise. Biblia si relgiile patriarhale interzic prostitutia, femeile trebuie sa fie proprietatea barbatilor. Femeile alea de pe marginea drumului nu sunt curtezane, sunt sclave. Ele isi vand la propriu corpul fara nici placere, sacrificandu-si de fapt placerea sexuala pentru supravietuire precara. Orice munca are o parte demna, exista o recompensa sociala, un respect social. Oamenii vor si admiratia semenilor, recunostinta si respectul lor, afara de recompense materiale. A fi gunoier, chiar soldat, e mai respectabil decat a fi prostituata. Gunoierul face ceva util. Prostituata nu face altceva decat isi vinde umanitatea, renunta la placere, la vise, la demnitate pentru supravietuire. Ea pentru asta e platita, ca sa se degradeze, sa nu mai existe ca fiinta umana. E mai rau decat a-si vinde un organ. Atunci si-ar pastra umanitatea. Ar obiectifica doar o parte din ea. E mai rau decat a fi o mama surogat.
5. Oricum, pestii ar avea obligatii legale. Da? Legea e pentru cei puternici.
In general, marxistii nu au incredere in angajatori, in capitalisti, dar dau de afara de incredere in cei mai imorali capitalisti posibili, adica negustorii de sclavi, pestii, care se recruteaza din cei mai scarbosi oameni posibili. In Roma Antica, cel mai imoral si mai urat, chiar mai urat decat camatarul, era leno, negustorul de femei. Sigur, sclave. Cum poate un marxist sa creada ca legea il transforma pe peste intr-o persoana responsabila?
6. Cum poti condamna sexul liber consimtit intre doua persoane adulte? Prostituatele au ales varianta usoara, e dreptul lor.  Prostitutia e sex? Fac sex femeile sarace in patriarhat?
Nu, sexul si recompensele sexuale bazate pe sclavia femeilor, fac barbatii, femeile doar satisfac barbatii. Si putine, cele emancipate si eventual cu bani, gusta din placerea sexuala, care nu le e deloc garantata. 
Varianta usoara?  A dracu varianta usoara! Ce poate fi mai de dorit pentru o femeie decat sa fie violata! E visul oricarei femei, e mai usor sa fii violata decat sa muncesti, fie si cu carca. 
7. Prostitutia oricum nu va disparea, si de-aia e bine sa fie legalizata, ca sa fie controlata.
Legalizarea trebuie sa fie extrem de atent reglementata pentru a nu deveni tot o exploatare dar cu acoperire legala. Numai ca experienta a aratat ca asta a devenit intotdeauna. Pentru ca, asa cum am spus mai sus, conditiile se mentin. Femeile nu au drepturi, sunt vulnerabile economic, social, politic. Dar experenta istorica arata ca sclavia a disparut, desi a existat timp de milenii.  
A propos control,  eu zic sa legalizam din nou sclavia, pentru ca, dupa cum stiti, s-au descoperit sclavi in unele zone. Cred ca sclavia ar fi mult mai bine controlata daca ar fi legala. Nu am mai vedea oameni in lanturi prin Vaslui sau dracu stie pe unde, prin Africa. Sus sclavia! E o activitate umana foarte veche! Din pacate, sclavia femeilor ar putea fi cea mai veche.
O piata a sclavilor a existat timp de mii de ani. Dar sclavia a disparut cam peste tot, desi mai apare sporadic. Piata pentru prostitutie nu e suficienta, daca va fi foarte condamnata, cum a fost sclavia generala, clasica, in trecut, va disparea. Dar atata timp cand feminislte numesc femeile din prostitutie "lucratoare sexuale" si vorbesc despre legalizare....
8. Cum sa condamnam clientii, cand dezincriminam prostituatele? Cum sa condamnam pe cineva care cumpara ceva care e pe piata?
Pai atunci hai sa acceptam orice unii ar vinde de disperare, cum ar fi organele, luptele extreme. A folosi pe cineva ca sclav e o fapta mai antisociala decat cele de mai sus. A folosi pe cineva ca prostituata e cea mai perversa forma de sclavie. Dar patriarhatul nu o condamna, pentru ca femeile sunt sclave prin natura lor. Ele nu sunt oameni. Putem profita de lipsa cuiva de cunostinte, si putem ucide, imbolnavi acea persoana. Acest lucru se intampla intr-adevar, e foarte imoral. Dar cred ca a folosi pe de-a intregul o persoana, a profita de femeile din prostitutie, e mai imoral. Nu e un joc cu suma 0, e mai rau de atat. Practic decalifici o persoana, o transformi intr-un obiect, cu pretul suferintei ei fizice si psihice enorme.
9. Atunci de ce atat de multe feministe se pronunta pentru legalizare?
Alea nu sunt feministe, sunt in feminism, cum despre prostituate se spune corect "femei in prostitutie". Femei din feminism, nu feministe. Nu simt, nu gandesc feminist, doar sunt acolo pentru fonduri, Si aici ma refer la case mari, din Germania, Olanda etc. E plina Europa si America de ele. Feminismul radical nu e primit in universitati, in politica, de-aia femeile din feminismul mainstream se dezic de feminismul radical. Pentru feminism radical nu se dau fonduri, nu se fac cariere cu ele.    
Sunt curioasa daca Remus Cernea ar primi in puterea ideilor o feminista radicala, care sa vorbeasca pe bune despre cum se vede prostitutia prin prisma feminismului radical. Ce gluma buna! Feminista radicala, o feminista radicala, da, o femeie din feminism, care face asta cu tot atata tragere de inima cat o fac si femeile din prostitutie:)  
Pana ce drepturile femeilor nu vor avea femeile in centru, pana ce prostitutia, casatoria si sexualitatea, exploatarea femeilor nu vor fi privite corect, nimic nu se va schimba.  

23 de comentarii:

 1. Interesant ce scrii, insa uite. Odata cu libertatea sexuala...fetele au mii de like-uri pe facebook , mii de predenti dupa fundul lor.
  Stii de ce se intampla asta? Pt. ca voi sunteti foarte picky.

  Si una grasa si handicapata ar vrea sex cu baiatul acela frumos.

  Daca voi preferati un numar atat de mic de barbati, si nu mai vreti relatii sau doamne feri casatorie (din care la divort oricum voi iesiti al naibii de avantajate)
  ce ar trebui sa faca barbatii simpli? sa suga degetul?

  Eu mai bine ma duc la prostituate decat sa ma IMPLOR, efectiv sa ma implor pt. un nr. de telefon sau intalnire. Numiti voi asta egalitate? ! Nu stiu dupa cati barbati fug femeile, si dupa cate femei barbatii alearga.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ca sa-ti raspund: Din cate am observat multe femei din ziua de azi aleg prostitutia ca o sursa usoara de-a face bani. E in avantajul lor pt. ca multe fete din Romania pot castiga usor 5 000 - 10 000 euro lunar.
  Femeile din ziua de azi au dorinta de a se autorealiza. Daca ele ar fi vrut sa ramana la cratina ar fi ramas acolo.
  Dar nu, ele vor sa aiba banii lor, apartamentul lor, masina lor. Decat sa umble cu un tip de 6, desi ele sunt de 4 , mai bine fac sex si isi iau un apartament. Vor libertatea, cand nu e nici un "fuck buddy" prin zona.

  RăspundețiȘtergere
 3. Prostitutia nu e usoara, e extrem de grea si de riscanta. Iar castigurile acelea sunt mituri. Femeile din Romania "aleg" prostitutia din saracie si disperare, din cauza problemelor sociale. Cum se face ca tarle sarace exporta prostitutie? Daca e asa de bine, de ce nu o fac femeile din tarile bogate?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oricand iti pot arata fete care fac videochat, au apartament, masina, bani ...si un cocalar aratos langa ele :) O fac ca e mai ok decat sa fii cu un "tip cult" care arata mai "naspa".

   La fel si in cazul barbatilor. Cand au bani, vor doar aspect fizic, s-o intretina ei (ca sa fie controlabila tipa), etc.

   Prostituatia e buna , stii de ce? Ce s-ar face barbatii ca mine cand majoritatea femeilor ii trateaza asa:

   nu stiu cand ti-am dat accept
   :)
   karma asta...
   dau femeilor, in general
   asa a vrut 🙂
   Ehhh
   esti femeie?
   :D
   daca nu, pa


   Ștergere
 4. Sa stii ca si pt. barbati casatoria e o sclavie. Inca mai mult ca pt. femei. Sunt multi care lucreaza 8-12 ore pe zi pt. o casa, masina, iar femeia isi baga p...si baga divortul.
  Defapt casatoria e o prostie si sclavism pt. barbat. Pt. ca el pana la urma are nevoie doar de sex, nu sa intratina copii si alea alea. Barbatul e cel care trebuia sa aiba masina, casa, etc... si de multe ori iau o bagaboanta de 2 lei langa el doar in speranta ca-l va iubi. Uita-te ce putine femei boschetare sunt fata de barbati boschetari ca de ex. Mereu vor fi barbati dornici "sa salveze".
  Pentru toate pacatele unora ca tine va veni o miscare MGTOW, care ii va lumina pe multi barbati care credeau ca prostii ca femeile ii selecteaza dupa simtul umorului si inteligenta.

  RăspundețiȘtergere
 5. O fi, dar e inventata pentru ei. Ar fi si mai rau pentru ei, daca nu ar fi. Femeile necasatorite sau vaduve traisc mai mult decat cele maritate. Barbatii casatoriti traiesc mai mult decat cei singuri. Normal, e pentru ei. Ca oricat ar fi de rea o nevasta, are grija de barbat. Pe cand tu spui, barbatii nu vor ajute, nu vor sa se implice, putin le pasa. SI atunci? De ce sa-i vrea femeile? S-a inventat patriarhatul, femeile nu au bani, si ii vor pentru bani, supravietuire, in trecut, pentru protectie. Barbatii sunt boschetari pentru ca au mai adesea probleme mai grave la mansarda, ca beau si se drogheaza mai rau. Si de-aia sunt si in puscarii in numar mai mare.

  RăspundețiȘtergere
 6. M-as indoi ca sa traiesti mai mult pt. ca cineva iti spala ciorapii si mai putin daca ii speli pe al altuia. Barbatii care nu se puteau casatori aveau o valoare socio-sexuala scazuta. E foarte deprimat sa tot fii refuzat. Esti refuzat si ca un tip banal, dar ca un tip urat.
  Nu uita ca se nasc mai multi barbati decat femei si ca sunt mai multe femei pt. ca ele traiesc mai mult.

  Femeile casatorite pot trai mai putin pt. ca pot avea mai multi copii ca de ex.

  Nu poti sa iei date si sa tragi concluzii pripite. Uite, si eu ma intrebam de ce femeile din romania sunt deosebit de curtate. De ce doar in Romania vezi ca orice grasana fara caracter poate avea usor 2000-3000 like-uri. De ce americancele (pana si cele de la tine din lista de FB) au asa de putine like-uri fata de romancele noastre. Nu mai zic de abordarile pe care romancele le primesc cand merg prin cluburi.

  Nu am gasit nimic. La fel cum nu am gasit nimic despre rata casatoriilor sau a divortilor. In Spanis si Portugalia casnicia se destrama mai mult ca in USA. O fi vorba de bani? Poi in Venezuela , Mexic si Columbia sunt saraci insa diviorturile sunt rare. USA e mai boagata ca si Portugalia. Nu are logica. Intelegi? Pur si simplu se intampla.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, niste observatii interesante. In primul rand, da, crede-ma, cunosc femei in varsta maritate. Sotii lor traiesc in parte, si parte mare, si pentru ca ele au grija de ei. Femeile oricum traiesc mai mult, si dupa ce ca sunt batrane, in loc sa aiba grija doar de ele, au grija de soti. Asta cand, cum a facut o femeie de 98 ani, nu au grija de proprii fii batrani. Dar sunt de acord cu observatiile tale. IN Spania si Portugalia se destrama casatoriile, natalitatea e foarte mica din cauze cumva similare cu cele din Japonia. Traditia patriarhala, in care barbatii nu fac nimic in familie, iar femeile muncesc de le sar capacele, descurajeaza femeile. Daca au suficienti bani, pleaca. Roluri traditionale de gen si economie suficient de dezvoltata ca femeile sa poata supravietui singure. In State e feminismul, situatia femeilor nu e asa grea. Feminismul face ca natalitatea in Franta sa fie mare. De ce primesc romancele like si americancele, nu? IN primul rand pentru ca americancele din lista mea sunt lesbi, cele mai multe. EU nu primesc like-uri de la barbati. Oare de ce? Sunt feminista. Femeile din Ro sunt traditionale, prietenoase cu barbatii. Nu cred ca feministele primesc like-uri nicaieri.

   Ștergere
 7. Na bine ma ! zdrentelor .Nu sunteti facute pentru a satisface nevoile masculiilor aia fomisti bagati in boala :) Atunci pentru ce plm sunteti facute ? Spunetine si noua ca noi suntem mai autisti asa si nu ne`am dat seama inca .

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa imi bag toata pula familia taraturii aleia care scrie articole de genu asta din America traduse in romana pe blogurile noastre .Sa va moara famila in cancer futuva in gura de umflate imputite / puturoase .

  RăspundețiȘtergere
 9. :)) auzi, tocmai ca sunt originale, nu sunt traduse, ideile din ele sunt originale. E si varianta, mai mica in engleza. O femeie care scrie asa ceva trebuie sa fie umflata si puturoasa:)) tipic patriarhal! Daca o femeie e feminista, trebuie sa nu aiba succes la barbati! Ca asta e scopul nostru in viata. Bai, scopul nostru in viata e fericirea, nimic altceva. Si fericirea noastra nu e in patriarhat, in niciun caz sa serveasca niste imputiti!

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ba taraturo .Dati foc ! Scopul tau e sa nu putrezesti singura ci sa aduci pe lumea asta niste copii exemplu pentru societatea in care traiesti ,care sa te respecte cand vei fi batrana ( o hoasca obosita mai exact ) ci nu sa ajunga ca generatia din ziua de azi .Generatia retardati .Dar ce sa iti fac / ce sa va fac ... stiu si putini din noi stim cine sunteti ... am cunoscut multe taraturi care din pacate au adus pe lume niste copi in famili dezorganzate iar acum stau sa ii consolez ,sa ii stabilizez ,sa le nasc inapoi scantaiea aia de barbat , nu de mascul prost ... cu mentalitate de turma ,de care ne`am plictisit cu totii ... si de combinatiile si afacerile lor la pachet care sunt de tot cacatu .

  RăspundețiȘtergere
 12. Si nu vorbi ba de fericire ca ma faci sa rad .Nici macar nu sti ce ii aia .Ia spunemi cand sugi o _|_ pentru beneficii esti fericita ?

  RăspundețiȘtergere
 13. Iti multumesc pentru gandurile tale sincere. Imi sunt de folos. Pe bune! Chiar nu numai ca nu ma supara deloc, dar chiar ma ajuta. Nu are rost sa-ti spun ca unele femei chiar nu isi imagineaza cum e s-o suga pentru beneficii. Nu numai ca unele femei sunt lesbiene, dar cele care fac ce spui tu, dragul meu, sunt o minoritate. Daca toate femeile ar fi asa dornice s-o suga, prostitutia si pornografia nu ar fi asa de cautate. Bine, tu nu stii cum e cu alte femei inafara de prostituate sau disperate (sarace, fara alternative). Cu altele trebuie sa le-o sugi tu in toate felurile daca vrei sa stea cu tine mai mult de-o noapte. Sorry! Dar da-o inainte, imi placi!

  RăspundețiȘtergere
 14. Poti sa o invarti cum vrei .Dar un lucru este clar .Articolul asta de cacat nu ajuta la nimic ,prostitutia va exista tot timpul nu poti sa o omori tu asa de dupa perdea ; cat despre patriarhat nu mai zic nimic ,cine te aude ca vorbesti despre asa ceva o sa zica pur si simplu ca esti proasta garmada pentru ca inca nu sti ce scop ai si tu in viata asta , inca nu ti-ai descoperit personalitatea si te scurcircuitezi singura .E confz stiu ... e nasol sa fi feminista .E trist ,in loc sa te ocupi de tine tu faci articole fara sens traiind onnline de pe un profil fals cu prieteni falsi in loc sa traiesti in viata reala .Sti la un moment dat o sa te sinucizi ... mai stiu dinastea ca tine ; care au primit si ele unpic de atentie din partea unor masculi sclavagiti iar apoi se cred Mesiah onnline . " A venit proasta sa ne transmita mesajul " .Mai fa si tu cunostinta cu alta lume ,cu niste femei casatorite ,intreabale pe ele ce e fericirea ca vad ca tu nu sti cu ce se mananca .Sa nu uiti sa le intrebi daca inca o mai sug chiar daca au si copii .

  RăspundețiȘtergere
 15. e, nu asa de bine ca data trecuta! Pacat! Poti mai mult!Sau eu nu te-am mai enervat cum trebuie...Femei casatorite cunosc! Sunt cele mai deprimate, dar asta deja se stie de decenii bune, din anii'50. Eu nu vreau atentia masculilor, fie ei sclavagiti sau nu. Tocmai, atentia aia e cel mai inselator lucru. Despre asta si scriu. Masculii sunt naspa. Cele mai fericite femei sunt cele singure. Chiar o femeie foarte batrana spunea ca faptul ca s-a tinut departe de barbati a facut-o sa traiasca atat. Nu cred ca eu o sa ma sinucid, desi nimeni nu poate exclude asta. Dar statisticile arata ca barbatii o fac mai des. Singuratatea lor le face rau, nu femeilor. In plus femeile au multe prietene. Si netul le face sa fie si mai multe.

  RăspundețiȘtergere
 16. N-ai tu idee cat fug femeile de "menirea" lor, care da, e sinucidere!

  RăspundețiȘtergere
 17. Ba inpuscate .Pana nu o sa putrezesti singura cu pretenele tale .Apropo venit weekendul ai grija sa nu te inbeti prea tare si sa te faci din nou de tot cacatul iar dupa aia sa intri pe net sa scri iara articole de genu asta .

  RăspundețiȘtergere
 18. :))) da, mai bine de tine ca nu stii sa scrii deloc! Merci! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 19. Mai ia si tu de aici si invata ceva ma tartura batrana ce esti in loc sa urmaresti cine mai manca cate o litera cand scrie ceva .Plm de haosca expirata . https://www.youtube.com/watch?v=PK8NA8EDXhY

  RăspundețiȘtergere
 20. A si aporpo .Chiar nu vreau sa incep sa am ceva personal cu tine ,dar daca vrei sa ajuti cu ceva locul in care te`ai nascut ,traiesti si o sa mori ,termina cu rahaturile astea importate de altundeva , feminism ,patriarhat ,etc... bai spalaturo pe creier ce esti .Si ajuta si tu la educatia tinerelor licene ... ca vad ca iti place ,ajutale intr`un mod corect .Nu le mai spala la randul tau pe creier cu prostii de genu feminism .Poate sa incerci sa le ajuti sa inteleaga cum e sa fie adulte sau mature dar nu feministe ,ca vor avea doar de pierdut .Asta vizavi ca ti`am gasit canalul de youtube . Vad si eu dupa cum vezi si tu ca multi copii sau multi tineri provin din familii dezorganizate .Foarte multi ceea ce e trist ,si mi se rupe sufletul cand vad lucrul asta pentru ca si eu provin de acolo .Eu fac tot posibilul sa imi cresc propri copii intr`un mod corect si modest .Sa invete ce e bine si ce e rau .Dar nu ii spal pe creier cu televizor si alte rahaturi feministe si nu am timp de toti copii familiilor dezorganizate ca ii am pe astia 2 si imi ajunge .Si sa imi bag pula in colegul ala al meu de servici care mi-a dat blogurile astea sa le citesc ca mi-a facut numai sange rau .Am terminat-o ca mi-am pierdut prea mult timp pe aici .Dar sper ca pe viitor sa nu mai aud de tine ca va trebui sa te vanez si sa iti rup capul daca o tot continuii asa .Si nu glumesc in gatii mati ! copii mei nu trebuie sa auda de asa ceva ,mai este alta cale si au dreptul sa traiasca intr`o lume civilizata si onesta nu cu toate feministele si feministi aia retardati dansandule in cap si scrifosinduse la ei ca nimic nu ii corect in viata lor .

  RăspundețiȘtergere
 21. Merci din nou! Dar nu mai ai imaginatia aia de altadata! Sau m-am obisnuit eu! Nu stiu. Numai ca vezi ca nu am canal pe youtube. Dracu stie ce ai gasit, dar orice imagine iti faci despre mine, pe mine ma satisface cu cat e mai departe de realitate. Farmecul tau consta in aberatii. Femeile ar fi sclave fara feminism. Si feminismul e cel mai bun lucru pe care il poti da liceenelor. O zi misogina buna!

  RăspundețiȘtergere

Urmareste-ma prin e-mail:

Despre mine

Am absolvit o facultate tehnica, am ceva experienta in mass media.

Tags

feminism patriarhat Andrea Dworkin Freud Ilinca Bernea Epopeea lui Ghilgamesh patriahat sclavie Alexis de Tocqueville Betty Friedan Elisabeth Badinter Franta Jared Diamond Mary Wollstonecraft Romania Rosalind Miles avort comunism feminism radical sexism 7000 ani Afghanistan Africa Arabia Saudita Atena Ayaan Hirsi Ali Biblia Cordelia Fine Dworkin India Miroiu Simone de Beauvoir discriminarea femeilor femei patriarhale fericire heterosexualitate legalizarea prostitutiei matriarhat misoginism prostitutie revolutie sexualitate 8 martie Aung San Suu Kyi Ayan Hirsi Ali Balzac Bete Davis Bourdieu China Corinne Hoffmann Elena Udrea Eva Hillary Clinton Hitler Intercourse Iran Islam Jenny Nordberg Legende Androgine Lenin Leo Frebonius Libia Mad Men Madonna Martin Luther King Mesopotamia Mihaela Miroiu Nietzsche Pearl Buck Spinoza Stalin The femine mystique Virginia Woolf Woman Hating Wuthering Heights clitoris corvoada heterosexuala democratie eurocentrism femei femei de dreapta feudalism lesbianism mutilare genitala neoliberalism politica porneia relatii roluri de gen sclavagism societati matriliniare sociobiologia trans transexualitate viol #metoo 50 shades of Grey Adrian Popovici Afganistan Alain Delon Alan Clement Albert Einstein Alegeri prezidentiale Alexandra Kolontai. Balzac Alexandre Dumas Alice Schwartzer Amita Bose Amos Oz Anamaria Prodan Anatolia Andrea Dowrkin Angelina Jolie Ann Fausto-Sterling Assad AudreyTautou Aurora Liiceanu Austin Powers Badea Becali Belgia Beyonce Bible Blestemul de a fi femeie Brad Pitt Brave New World Brazilia Burma CNA Capcana sexelor Capturing Mary Catavencu Cato Cenorhaditis Charlotte Bronte Christopher Lambert Cipolla Ciutacu Clive Owen. Iris Murdoch Cluj Coran Creierul masculin D. W. Winnicott DSK Dama cu camelii Darwin Dawkins Democratia in America Desmond Morris Diana Diana Russell Die weisse Massai Dimitrov Dobrovolschi Donald Trump. Hillary Clinton Donna Haraway Dr. Quinn Dracon Edward Wilson Egipt Elena Ceausescu Elena Lupescu Emile Zola Emily Bronte Engels Europa Fabio Geda Faust Feminine Mistique Fetele ascunse din Kabul Flash dance Flora Tristan François Mauriac Gabriela Firea Gellhorn Gervaise Ghilgamesh Gigi Ghinea Gillian Flynn Glen Close Goethe Gone girl Grecia Guardians of Time Hadrian Hallmark Hamurabi Harald Eia Hariclea Darclee Harper Lee Harriet Taylor Hatsepsut Hecate Heide Gottner-Abendroth Hemingway Holly Hunter ISIS Ierusalim Imperiul Roman Indragostita de un Masai Iris Murdoch Irlanda Islamic or Christian feminism Israel Jenney Nordberg Jennifer Aniston Jennifer Fox John Stuart Mill Judith Butler Jullianne Moore Kadare Kate Middleton Kate Miett Khalida Messaaoudi-Toumi LGBT Lacan Lars von Trier Lev Tolstoy Liban Liberace Lorenz Louann Brizendine Luce Irigaray Madalina Manole Makarenko Marc Ferro Margaret Mead Margineanu Marie de Gourany Marx Maserati Matt Damon Mazare Merckel Michael Douglas Mihalea Miroiu Mileva Maric Miss Platnum Moartea Neagra Mohammed Moldova Montaigne Mormoni Mosuo Mustafa Kemal NIKK Napoleon Nasser. Fratii Musulmani Nicolae Ceausescu Nicole Kidman Nimfomana Ninon de L'Enclois Nixon Noam Chomsky Noua Dreapta Numele trandafirului Obama Occident Olimpia Pahlavi Pakistan Palestina Papa Percile Pericle Pericle. Phryne Picasso. Pierre Bourdieu Plutarh Poul Anderson Praxiteles Prigoana Promisiunea Qatar R.I. Moore Ramita Narvai Razboiul impotriva tacerii Remus Cernea Revolutia Franceza Robert Flaceliere Roberta Anastase Roberto Angela Rolls Roma Romania Culturala Rosamund Pike Rosi Braidotti Rousseau SUA Saddam Santorum Sapho Sex and the city Sfantul Valentin Sharon Stone Sheila Jeffreys Shivani Singh Shulamith Firestone Sila Silija Simon Signoret Simona Tache Siria Sojourner Truth Sonata Kreutzer Spania Sparta Spartacus Stephanie Coontz Straina Teheneran Tennessee Williams Thatcher The first European Revolution Thérèse Desqueyroux Tim Robbins Totul despre Eva Traian Traian Basescu UK URSS Umberto Eco Un tramvai numit dorinta Valentine's Day Valerie Solanas Vaslui Venus Virginia Wolf Viviana Hurtada Vlad Muresan William William Golding Wollstonecraft Working girl Y abolire acamdemie feminista radicala. afaceri feministe agresor alegeri alegeri SUA 2016 animal social antropologie arieni asigurari medicale autoritate bacha posh bacterii baieti rai bande de cartier barbatul roman blog boala mentala bonobo burqa butch calitati umane speciale caractere etnice carte cautarea fericirii cimpanzeu ciocnirea civilizatiilor cis clasism colonialism comportament sexual condus masina conspicuos consumption constiinta contraceptie copilul unic crestinism criza masculinitatii cromozom X cultura occidentala cultura prostiei curva dictaturi die Fremde dioicitate discreditarea feminismului dominatia masculina drepturi civile drepturile femeilor ecograf educatie educatie sexuala eliberarea sexuala epatarea esentialism etrusci f emininism familia familie familie matriarhala familie patriarhala familie traditionala fascism femei emancipate femei in feminism femeie moderna femicid feminin femininsm feminism al diferentei feminism room-service feminism. munca domestica frigurile galbene frumusete fundamentalisti darwinisti gen gen gramatical hemafroditism heterosexualite hidra de apa dulce hijab homosexualitate human rights imbatranire imbecili incorectitudine politica inginerie invidie istorie lamentare legalizarea drogurilor legalizarea traficului de arme legalizarea traficului de organe legea sanatatii lesbianism politic liberalism mafia patriarhala mama ideala manifest feminist manifestatie spontana marea cultura marsul panaramelor marxism masculin masculiniate menopauza mijloace contraceptive minciuni minoritate minoritati monoteism musulmani necredincioasa nefericire neutru nunta de aur oi operatii estetice orgasm orgasmul vaginal pacat partid feminist radical pasiune romantica patriarahat patriarchy patriarhale pilula contraceptiva pornografie prejudecati patriarhale primavara araba printese pro-life protozoare psihanaliza psiholog psihologie psihoterapie feminista pudoare putere rasism refulare regina Victoria relatii heterosexuale relatii reusite relatii romantice relativism cultural religiile abrahamice reviste pentru femei roman rusine sacrificii sclavi sclavia femeilor scorpie sex sindromul Stockholm sinucidere situatia femeilor societate societate civila societati "male dominated" sociobiology stereotipuri de gen studii submisivitate talibani tarfa tari arabe testul Bechdel the caged virgin transsexualitte umbra utopii valorizarea femeii valul islamic viagra pentru femei vietii si relatii nonpatriarhale violenta domestica violenta. virginitate vot universal ziua fetei

Video of the Day

Contacteaza-ma:

Nume

E-mail *

Mesaj *